Kolektorët (mbledhësit) solar

GREENONETEC – FK 8203 соларен колектор

Високотемпературен бакарен панелен соларен колектор произведен од Австрискиот гигант Greenonetec . Беспрекорен дизајн , ефикасност n0 од неверојатни 81,4 %.  ,соларно калено стакло и високоселективна AlCu прекривка , го вбројува во најквалитетните на пазарот .

Фабричка гаранција од 10 години.

www.greenonetec.com

 

 

 

 

Симни брошура


Marine 2.5 – соларен колектор

Marine панелен колектор со бакарни цевки  , монолитно куќиште од marine-grade алуминиум без споеви во форма на када – заштитен од влага 

  • Површина 2.52 м2
  • 4 излези – Cu ф 22  
  • Калено соларно стакло со висок степен на трансмисија
  • Економично решение за поголеми соларни инсталации