UJË I NGROHTË SOLAR SANITAR

Sistem termik solar standard, ku ujëngrohesi ngrohet me ndihmë të kolektorëve(mbledhësve) solar. Sistemi është efikas ashtu që uji i ngrohur sanitar përdoret për banjo, kuzhinë, për makinat për larje të enëve dhe lavatriçeve.

Kapaciteti i sistemit mund të jetë 100,150,200,300,500,1000,2000,3000,5000 litra.

I përshtatshëm për shtëpi individuale, ndërtesa me banime kolektive, spitale, kopshte, konvikte, hotele ku uji i nxehtë sanitar është i domosdoshëm.